Ανακοινώθηκε ο Τόρες!

Ανακοινώθηκε ο Τόρες!

Ανακοινώθηκε ο Τόρες!

bet365

Ο Μιγκέλ Τόρες ήρθε στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν σύλλογο-θρύλο!» τόνισε ο 27χρονος μπακ.

Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Τόρες» ήταν η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών, με τον Μιγκέλ Τόρες να προσθέτει: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε έναν σύλλογο-θρύλο! Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να θριαμβεύσουμε»! Ο 27χρονος Ισπανός αμυντικός πήρε το Νο4 το οποίο δεν είχε βρει θέση μετά την αποχώρηση του Μέλμπεργκ από τους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε, πως η Marca ανέφερε στο άρθρο της της πως ο κυριότερος λόγος που πείσθηκε ο Τόρες να αφήσει την Πριμέρα ήταν ο Μίτσελ, με τις σχέσεις τους να είναι εξαιρετικές, μιας και είχαν συνεργαστεί ξανά στον μαδριλένικο σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα