Να γράψει... ιστορία στη Βιέννη

Γιώργος Φραδελάκης
Να γράψει... ιστορία στη Βιέννη

bet365

Την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη θέλει να πανηγυρίσει ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Ραπίντ (21:30, NS 2), στη Βιέννη, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Πέντε παιχνίδια, ισάριθμες ισοπαλίες κι ένας αποκλεισμός. Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής ευρωπαϊκός απολογισμός των Αρκάδων, που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να γευτούν το... νέκταρ μίας νίκης στα σαλόνια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αυτό θα επιδιώξει να το κάνει απόψε η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, στο έκτο μόλις παιχνίδι της ιστορίας της στη διοργάνωση, με τη Ραπίντ στην Αυστρία. Με βάση άλλωστε την εμφάνιση του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη που βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 1-1, ο Αστέρας έδειξε και με το... παραπάνω πως είναι σε θέση να ξεπεράσει το εμπόδιο των «πρασίνων» και να βρεθεί αυτός στην κληρωτίδα τη Νιον το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο έμπειρος τεχνικός, αρκετές πιθανότητες έχουν να βρίσκονται στους έντεκα που θα ξεκινήσουν οι Γκοϊάν και Κάφα. Ο πρώτος θα αποτελεί το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Κουρμπέλη και τους Τσαμπούρη, Πιπίνη δεξιά κι αριστερά του αντίστοιχα, ενώ ο Μπαντής θα υπερασπιστεί την εστία των Αρκάδων.

Όσον αφορά τον Κάφα θα αγωνιστεί πιθανότατα στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, με τον Ναβάρο δεξιά, τον Ντε Μπλασίς πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπαράλες και τους Ζησόπουλο, Ουσέρο να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών χαφ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα