Πολλά υποσχόμενος ο Παναιτωλικός

Πολλά υποσχόμενος ο Παναιτωλικός

bet365

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός, που επικράτησε του ΠΑΣ με 3-1 και έδειξε έτοιμος για μία καλή πορεία στην επιστροφή του στην Α' Εθνική.

Απόλυτη ικανοποίηση σκόρπισε στους οπαδούς του ο Παναιτωλικός, που στα... αποκαλυπτίρια της νέας ομάδας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 3-1.

Τα καναρίνια πήραν το προβάδισμα με ωραία κεφαλιά του Μπόγιοβιτς, ενώ μόλις στο 16' ο Μπελόν διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από φανταστική ενέργεια του Καμαρά.

Στην επανάληψη, ο Καμαρά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 3-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 56' με τον Τσάβες, ο οποίος έτσι διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης (88’ Τηλεμάχου), Γκάλο (81’ Μύγας), Γκόλιας (75’ Δάρλας), Κούσας (83’ Σμίλτος), Καλί (46’ Μελισσάς), Καλογέρης (68’ Τζούνιορ), Μουμίν (46’ Γοδόι), Καμαρά (61’ Πόι, 81’ Κουτσοσπύρος), Πασάς (75’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν (68’ Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (68’ Ιωάννου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Ντάσιος (46’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Τζημόπουλος (46’ Κεϊτά), Μπέριος (83’ Ρουμπουλάκου), Λίλα (89’ Μουσκάι), Κοροβέσης (59’ Κρητικός), Τσουκαλάς (59’ Αυγενικού), Βίλα, Τσάβες (68’ Βισέντο), Ίλιτς (81’ Γιάκος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα