Γεμάτο με Ολυμπιακό το Μεστάγια

Γεμάτο με Ολυμπιακό το Μεστάγια

Δημήτρης Τομαράς
Γεμάτο με Ολυμπιακό το Μεστάγια

bet365

Κατάμεστο θα είναι το «Μεστάγια» το Σάββατο στην φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με τους φίλαθλους της Βαλένθια να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς.

Για την Βαλένθια το φιλικό με τον Ολυμπιακό είναι το τελευταίο της τεστ πριν από την έναρξη των επίσημών της υποχρεώσεων. Επόμενο είναι λοιπόν ο αγώνας αυτός να παρουσιάζει μεγάλη απήχηση και ο κόσμος να ενδιαφέρεται έντονα για εκείνον. Το «Μεστάγια» λοιπόν αναμένεται να γεμίσει στο παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, που θα αρχίσει στις 23.15. Στην Βαλένθια περιμένουν sold out για το ματς με τους Πειραιώτες και ενώ στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος αντίπαλός της θα είναι στις 18 Αυγούστου η Μάλαγα (εντός έδρας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα