«Σήμερα μας λέει την απόφαση η UEFA»

«Σήμερα μας λέει την απόφαση η UEFA»

Gazzetta team
«Σήμερα μας λέει την απόφαση η UEFA»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κονσταντίν Πιβοβάροφ, με δηλώσεις του στον ουκρανικό Τύπο τόνισε ότι σήμερα (5/8) θα ενημερωθεί η ομάδα από την UEFA, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει δικαίωμα έφεσης.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τι απόφαση θα παρθεί. Ελπίζουμε να μη μας αποκλείσουν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι συζητήσεις για το μέλλον μας βρίσκονται προς το τέλος και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Η UEFA θα μας ενημερώσει επισήμως τη Δευτέρα και μετά αναλόγως θα πράξουμε και εμείς», ανέφερε αρχικά ο Πιβοβάροφ για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ήμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί η απόφαση της UEFA θα παρθεί τώρα που η Μέταλιστ αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορούμε να κάνουμε έφεση και ότι απόφαση έρθει πρέπει να τη δεχθούμε. Eμείς από την πλευρά μας ότι ήταν να κάνουμε, το έχουμε κάνει οπότε περιμένουμε την απόφαση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα