O προβληματισμός έφερε... πίεση σε Μίτσελ!

O προβληματισμός έφερε... πίεση σε Μίτσελ!

Δημήτρης Τομαράς
O προβληματισμός έφερε... πίεση σε Μίτσελ!

bet365

Η εικόνα του Ολυμπιακού -όπως σας έχουμε γράψει από το Σάββατο- προβληματίζει με συνέπεια να υπάρχει πια αρκετή πίεση και προς το πρόσωπο του Μίτσελ για άμεση αλλαγή προς το καλύτερο.

Στο Λιμάνι, όπως είναι αναμενόμενο, θέλουν και προσβλέπουν σε μία σαφώς πιο καλή εικόνα με Άντερλεχτ και Βαλένθια. Δύο σημαντικά και κρίσιμα φιλικά. Όπως σας είχαμε αναφέρει από το Σάββατο η εικόνα των Πειραιωτών στο ματς με την Λίβερπουλ δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Ο προβληματισμός φυσικά ήταν έντονος μετά και από αυτόν τον αγώνα. Είχαμε μάλιστα τότε σημειώσει πως ευθύνη σε τέτοιες περιπτώσεις εκτός από τους παίκτες, έχει και ο τεχνικός της ομάδας που δέχεται και την ανάλογη πίεση από όλες τις πλευρές.

Ο Μίτσελ που έμεινε Ισπανία εξαιτίας προβλήματος υγείας του πατέρα του έτσι και αλλιώς είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει. Είναι δεδομένο λοιπόν πως η διοίκηση των Πειραιωτών είναι εν αναμονή των δύο προσεχών φιλικών αγώνων για να δει την κατάσταση της ομάδας και το τι θα συμβεί μετά...

Το... πρέσινγκ στον έμπειρο προπονητή θα γίνεται όλο και πιο έντονο όσο δεν έρχεται το επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Άλλωστε μένουν πια μόλις λίγες ημέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος και μέχρι τότε οι πρωταθλητές θα πρέπει να είναι αρκετά έτοιμοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα