«Σπουδαία μεταγραφή για τον Τζόελ...»

«Σπουδαία μεταγραφή για τον Τζόελ...»

Δημήτρης Τομαράς
«Σπουδαία μεταγραφή για τον Τζόελ...»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Τζόελ Κάμπελ σε δηλώσεις του στην Κόστα Ρίκα έκανε μνεία για την σημασία της μεταπήδησης του πελάτη του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Χοακίμ Μπατίκα: «Πήγα τον Ιούλιο στο Λονδίνο και μίλησα με την Άρσεναλ. Επιχείρησα να συνεχίσει ο Τζόελ στην Μπέτις όμως δεν το καταφέραμε. Υπήρξαν συζητήσεις με αρκετές αγγλικές ομάδες. Αυτή που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν η Κρίσταλ Πάλας, όμως, δεν υπήρξαν επίσημες διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε έντονα για τον παίκτη. Έχει ένα πρότζεκτ ιδιαίτερα σημαντικό. Εγώ γνώριζα ήδη τον Μίτσελ, ένα σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι και πολύ σημαντικός τεχνικός. Ήξερε τον Τζόελ και του δίνει την ευκαιρία να παίξει σε επίπεδο Champions League κάτι που είναι σπουδαίο βήμα για τον παίκτη. Είναι ένα μεγάλο βήμα. Έτσι πήγαμε στην Γερμανία και κλείσαμε την συμφωνία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα