Συμφωνία με Σηφάκη

Συμφωνία με Σηφάκη

Απόστολος Παγώνης
Συμφωνία με Σηφάκη

bet365

Ένα σημαντικό βήμα για την υπαγωγή στο άρθρο 99 έκανε σήμερα η ΠΑΕ Άρης με την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μιχάλη Σηφάκη.


Η διοίκηση των «κίτρινων» εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση της συμφωνίας τςη ΠΑΕ Άρης με την πλευρά του Μιχάλη Σηφάκη.

«Ακόμη ένα σημαντικό βήμα προς την ολοκλήρωση του φακέλου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 έκανε σήμερα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με προσωπικές ενέργειες του προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη και τη θετική στάση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Σηφάκη.
Ο κ. Ηλιάδης ταξίδευσε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας διακανονισμού του χρέους προς τον Σηφάκη.
Όπως είναι γνωστό, η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει πριν από έναν μήνα περίπου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ συναντήθηκε στην Αθήνα με τον δικηγόρο του διεθνή τερματοφύλακα κ. Κεχαγιόπουλο και τον εκπρόσωπό του κ. Τοπίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα