Βόμβα Πουλινάκη με Ζε Εντουάρντο!

Βόμβα Πουλινάκη με Ζε Εντουάρντο!

Gazzetta team
Βόμβα Πουλινάκη με Ζε Εντουάρντο!

bet365

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ πήγε Ιταλία, συναντήθηκε με τον Μίνο Ραϊόλα και έφερε στην Ελλάδα τον διεθνή Βραζιλιάνο μέσο της Πάρμα! Μίλησε και για σούπερ επιθετικό!

Σε μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις του εφετινού καλοκαιριού προχωράει ο ΟΦΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο Μάνθος Πουλινάκης μετέβη το προηγούμενο διήμερο στη γειτονική χώρα και μετά από σειρά επαφών που είχε, κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα τον Ζε Εντουάρντο, δείχνοντας ότι στόχος της κρητικής ομάδας για φέτος δεν είναι μόνο η παραμονή στην κατηγορία, αλλά το «κάτι παραπάνω».

Πώς κατάφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ να φέρει στην Ελλάδα έναν από τους κορυφαίους νέους μέσους του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου; Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ηρακλείου μετέβη στην Ιταλία πριν από δύο ημέρες, με σκοπό να συναντηθεί με έναν εκ των κορυφαίων μάνατζερ στον κόσμο, τον περίφημο Μίνο Ραϊόλα.

Στα συνεχόμενα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών, ο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί τον 22χρονο (16/08/1991) χαφ της Πάρμα, πείστηκε από τον Πουλινάκη ότι ο ΟΦΗ θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του Ζε Εντουάρντο, καθώς θα του δώσει την ευκαιρία να βελτιωθεί, καθώς θα πάρε πολλά παιχνίδια και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του. Κάτι που θα τον βοηθήσει να «φτιάξει» τον ηγετικό χαρακτήρα του και να γίνει ακόμη καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Εν τέλει, τόσο ο πανίσχυρος ατζέντης όσο και ο ποδοσφαιριστής, αλλά και η Πάρμα, πείστηκαν από όσα άκουσαν και έτσι έδωσαν το «ΟΚ» για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μετακίνηση. Με τον Ζε Εντουάρντο να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, με σκοπό να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του με την ομάδα του Ηρακλείου. Χωρίς να είναι γνωστό εάν υπάρχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του (σ.σ. ο παίκτης δεσμεύεται έως το 2017 με την Πάρμα).

Ποιος είναι ο Ζε Εντουάρντο; Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρουζέιρο και στα 17 του χρόνια του πήγε για έναν χρόνο δανεικός στον Αγιαξ. Οι Ολλανδοί έκαναν πρόταση να τον αποκτήσουν, αλλά η Πάρμα έδωσε 500.000 ευρώ το 2010 και τον αγόρασε. Τον δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε δανεικός στην Εμπολι (14 συμμετοχές, 1 γκολ) και φέτος έδειξε τις τεράστιες δυνατότητές του, πραγματοποιώντας σπουδαία χρονιά με την Πάντοβα στη Serie B (33 συμμετοχές, 4 γκολ, 3 ασίστ). Αυτές οι εμφανίσεις ανάγκασαν πολλές ομάδες να τον ζητήσουν. Στις αρχές Ιουνίου έφτασε μία ανάσα από την Αβελίνο, αλλά ο ίδιος επέλεξε να αρνηθεί αυτή την προοπτική, ενώ παρότι τον ζήτησαν Πάντοβα και Τσεζένα, ο ίδιος προτίμησε την προοπτική του ΟΦΗ!

Εχει ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Ζε Εντουάρντο είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Βραζιλίας, με τις οποίες έχει συνολικά 29 συμμετοχές, ενώ έχει κερδίσει δύο τελικούς (2009 και 2011) στο Κόπα Αμέρικα Κ-20! Χαρακτηρίζεται ως ένας πολύ δυνατός και παράλληλα ποιοτικός μέσος, με βασικό του στοιχείο τις καλές μεταβιβάσεις, την ηρεμία στο παιχνίδι του, ενώ σημειώνεται ότι παρότι είναι νέος, δεν κάνει λάθη στον χώρο του κέντρου, μπορεί να «βγάλει» μπροστά την ομάδα του, έχοντας και εξαιρετικές επιθετικές αρετές. Επίσης, παρότι κεντρικός μέσος πέρυσι αγωνίστηκε πολλές φορές ως επιτελικός χαφ, καθώς του αρέσει να προωθείται και είναι πάρα πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και στις στημένες φάσεις.

Μίλησε και για φορ!

Την ίδια στιγμή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεργασία του Μίνο Ραϊόλα με τον ΟΦΗ ίσως να μην σταματήσει μόνο στην περίπτωση του Ζε Εντουάρντο. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, ο Πουλινάκης φέρεται να μίλησε και για την απόκτηση ενός σπουδαίου επιθετικού με τον γνωστό μάνατζερ. Μάλιστα, ο Ραϊόλα φέρεται να έχει ήδη προτείνει ένα δύο πολύ δυνατά ονόματα στον ισχυρό άνδρα της κρητικής ΠΑΕ και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα. Με τον ΟΦΗ να ανοίγει διάπλατα την πόρτα του πελατολογίου του ατζέντη των Ιμπαΐμοβιτς και Μπαλοτέλι και πολλών ακόμη αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα