«Καλύτερος του Ροναλντίνιο ο Τζέραρντ»

Δημήτρης Βέργος
«Καλύτερος του Ροναλντίνιο ο Τζέραρντ»

bet365

Ενόψει του φιλικού της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό, ο Λούκας Λέιβα έπλεξε το εγκώμιο του ηγέτη και αρχηγού των Ρεντς, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Λίβερπουλ αποθέωσε τον Στίβεν Τζέραρντ λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι καλύτερος από τον Ροναλντίνιο, όντας ένας πιο ολοκληρωμένος παίκτης που μπορεί να κάνει τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Ο Τζέραρντ αναμφισβήτητα θα ξεκινούσε στην ενδεκάδα της Εθνικής Βραζιλίας. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης για πολλά χρόνια, όλοι μιλούνε γι’ αυτόν και οι παίκτες στη Βραζιλία έχουν την καλύτερη άποψη γι’ αυτόν. Είναι πιθανότατα ο καλύτερος και ο πιο ολοκληρωμένος παίκτης στον κόσμο.

Είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί με τον Ροναλντίνιο και με άλλους τεράστιους παίκτες αλλά ο Τζέραρντ έχει τα πάντα. Μπορεί να βοηθάει τόσο στην εκτελεστική όσο και στην ανασταλτική λειτουργία. Είναι ο καλύτερος μέσος που είχα ποτέ για συμπαίκτη. Όταν ήρθα εδώ πολύ νέος ήμουν τυχερός που μπόρεσα να μάθω δίπλα του. Ακόμα μαθαίνω πολλά από αυτόν για να είμαι ειλικρινής», επισήμανε ο Λούκας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα