«Συμφωνία με Παναθηναϊκό»

«Συμφωνία με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Συμφωνία με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο μάνατζερ του Ντάνιελ Πράνιτς, Κάι Λέρμπι, αποκάλυψε ότι ο Κροάτης έχει φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και ότι βρίσκεται κοντά στο να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ.

Στον Παναθηναϊκό είναι σε στάση αναμονής, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς, με τον μάνατζέρ του, Κάι Λέρμπι, να αποκαλύπτει πως ο Κροάτης έχει έρθει σε μια πρώτη συμφωνία με τους «πράσινους». Την ίδια στιγμή τόνισε πως είναι πολύ κοντά στο να γίνει αυτό που θέλουν στο «τριφύλλι», που είναι να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

«Είμαστε σε συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ και πλέον βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Αύριο το μεσημέρι (σ.σ.: σήμερα) θα έχουμε ακόμη μια επαφή με τους Πορτογάλος για να σπάσουμε το συμβόλαιο του Ντάνιελ.

Είμαστε κοντά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη την τελική εξέλιξη. Η προοπτική του Παναθηναϊκού είναι ''ζωντανή'' και μπορούμε να μπορούμε να πούμε πως έχουμε φτάσει σε μια πρώτη συμφωνία», ανέφερε ο μάνατζερ του Πράνιτς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα