Λίβερπουλ και… κίνηση!

Λίβερπουλ και… κίνηση!

Λίβερπουλ και… κίνηση!

bet365

Ο Μίτσελ έβγαλε τα συμπεράσματά του και στο φιλικό με τη Λίβερπουλ κάνει την πρώτη πρόβα ενδεκάδας. Μετά το φιλικό μπαίνει μπροστά του «κόφτη» και του μπακ, με τον Ισπανό να έχει κάνει τις εισηγήσεις του.

Στο φιλικό με τη Λίβερπουλ έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους οι «ερυθρόλευκοι» αφού θα αποτελέσει και το πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας! Εξάλλου, θα είναι και το πρώτο ματς στο οποίο ο Μίτσελ θα παρουσιάσει σε ένα μεγάλο ποσοστό και την ενδεκάδα της ερχόμενης σεζόν. Σε αυτή θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος άφησε καλές εντυπώσεις στο ματς με την Σαντχάουζεν. Ο Μεντζανί προορίζεται για βασικός, αν και στο τελευταίο φιλικό ήταν ασταθής με κακές τοποθετήσεις και λάθη. Ο Μίτσελ είναι ευχαριστημένος από την κοινή παρουσία των Τσόρι, Βάις, Κάμπελ και Σαβιόλα και όλα δείχνουν πως θα τους δει στο βασικό σχήμα κόντρα στη Λίβερπουλ, εκτός και αν δώσει τη θέση βασικού στον Μήτρογλου και περάσει τον Αργεντίνο στο β’ ημίχρονο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα όσον αφορά την ενδεκάδα, ενώ έχει κάνει και τις τελικές μεταγραφικές εισηγήσεις.

Ο «κόφτης», αλλά και η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι αυτές στις οποίες ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί μετά το φιλικό με την Λίβερπουλ. Οσον αφορά τον αμυντικό μέσο, πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ωστόσο το βλέμμα είναι σε νεαρό παίκτη ικανό να κάνει τη διαφορά. Παράλληλα, για το θέμα του μπακ, ο Μίτσελ θέλει ποδοσφαιριστή να μοιάζει στο στυλ του Μαρκάνο και ο Μιγκέλ Τόρες είναι η ιδανική περίπτωση. Βέβαια, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως αρέσει και ο Τζαβέλλας, ωστόσο για το ποιον από τους δυο ή κάποια έκπληξη θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο αμυντικός της Χετάφε είναι πιο κοντά με ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ το χρόνο, με την ομάδα του πάντως να περιμένει την επίσημη πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα