«Δεμένος» με Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ

«Δεμένος» με Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
«Δεμένος» με Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ

bet365

Συμβόλαιο ως το 2016 με τον Ολυμπιακό δεσμεύει τον Ραφίκ Τζιμπούρ, όπως προκύπτει από την ΕΠΟ.

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» φέρνει στην επιφάνεια τους όρους του συμβολαίου του Αλγερινού επιθετικού με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Σύμφωνα με αυτό ο Τζιμπούρ έχει υπογράψει ως το 2016 στους «ερυθρόλευκους». Οι «καθαρές» ετήσιες αποδοχές του είναι 700.000 ευρώ, που μαζί με τα μπόνους (αν κατακτήσει το πρωτάθλημα και κάνει 25 συμμετοχές) φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ.

Βάσει του προηγούμενου συμβολαίου του, ο Τζιμπούρ είχε πάγιες αποδοχές 600.000 ευρώ και άλλες 300.000 ευρώ ως μπόνους, ενώ προβλεπόταν ότι σε περίπτωση πώλησης του παίκτη, ο τελευταίος θα εισέπραττε το 15% του ποσού της μεταγραφής.

Στο νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης σε αντίθεση με την προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών, όπου οριζόταν ως ρήτρα το ποσό των 6 εκατ. ευρώ. Ακόμα στο νέο συμβόλαιο δεν υπάρχει όρος που να του απαγορεύει να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα