Ανακοίνωσε Ιμπέ ο Άρης

Ανακοίνωσε Ιμπέ ο Άρης

Ανακοίνωσε Ιμπέ ο Άρης

bet365

Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Τζον Ιμπέ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε πρόκληση την μετακίνηση του στους «κίτρινους».

Ο 27χρονος Νιγηριανός που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κίτρινους».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ikechukwu John Kingsley Ibeh.
Ο 27χρονος Νιγηριανός ακραίος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 16/04/1986) βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο John Ibeh την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της ρουμάνικης Παντούρι (19 συμμετοχές και 8 γκολ), ενώ την αγωνιστική περίοδο 2011-'12 με την -επίσης- ρουμάνικη Οτελούλ αγωνίστηκε και στους δυο πρώτους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Βασιλεία και Μπενφίκα».

Ο παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις:

«Η μεταγραφή μου στον ΑΡΗ είναι ένα καινούργιο βήμα και μια πρόκληση στην καριέρα μου. Ο Ουντότζι μού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ, ενώ μου είπε γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο, ο οποίος την υποστηρίζει με πάθος. Περιμένω να γνωριστώ με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα