Κοντά στη Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο

Κοντά στη Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο

Κοντά στη Μπεσίκτας ο Ροναλντίνιο

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε πως δεν κατάφερε να πάρει τον Ροναλντίνιο, με τον Βραζιλιάνο να είναι πολύ κοντά στην Μπεσίκτας. Οι Τούρκοι αποκτούν και τον Ατίμπα Χάτσινστον που δεν απασχολούσε τον Παναθηναϊκό!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δήλωσε χθες σε ουκρανική εφημερίδα πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ροναλντίνιο, αλλά δεν κατάφερε να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, αφού τόνισε πως δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Ρόνι είναι έτοιμος να φορέσει τα ασπρόμαυρα της Μπεσίκτας καθώς ο αδερφός και μάνατζερ του, Ρομπέρτο Ασίς βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για να κλείσει την μεταγραφή.

Η ιστορία της τουρκικής ομάδας με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού και όλα δείχνουν πως βρίσκονται στην τελική ευθεία με τον εκπρόσωπο του Ροναλντίνιο να αναφέρει πως τους ενδιαφέρει η προοπτική της Μπεσίκτας.

Οι «μαύροι αετοί» προτείνουν τριετές συμβόλαιο στον Ρόνι με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 21,5 εκατομμύρια ευρώ καθώς ο παίκτης ήθελε πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να πει το πολυπόθητο ναι. Η Μπεσίκτας έψαχνε χορηγούς για να συμβάλουν στην απόκτηση του κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες και φαίνεται πως τους βρήκαν.

Παίρνουν και τον Ατίμπα Χάτσινστον

Η Μπεσίκτας εκτός από τον Ροναλντίνιο είναι πολύ κοντά και στον Ατίμπα Χάτσινστον που γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, αλλά από το πράσινο στρατόπεδο ανέφεραν πως δεν τους απασχολεί η περίπτωση του. Ετσι, ο Σλάβεν Μπίλιτς θα έχει δύο πολύτιμα εργαλεία στο ρόστερ του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα