Παράσχος: «Μια προσθήκη ακόμα»

Παράσχος: «Μια προσθήκη ακόμα»

Gazzetta team
Παράσχος: «Μια προσθήκη ακόμα»

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη νέα σεζόν και τόνισε ότι το ρόστερ του Ατρομήτου θα χρειαστεί μια προσθήκη ακόμα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο τεχνικός των Περιστεριωτών στην εφημερίδα Goal:

«Θέλουμε να κάνουμε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα απ' ό,τι ήταν στα πλέι οφ. Χρειαζόμαστε, όμως, ισορροπία με την άμυνα και μεγαλύτερες βοήθειες από τους επιθετικούς γιατί παίζουμε με πολλούς επιθετικούς στην ίδια ενδεκάδα. Συνεπώς, θέλουμε καλύτερη αμυντική συμπεριφορά από επιθετικούς. Οι ακραίοι μας, έτσι όπως παίζουν, δίνουν πολλές βοήθειες στους φορ, αλλά πρέπει και εκείνοι να ανταποκριθούν ακόμα καλύτερα στην ανασταλτική λειτουργία».

Για το ότι ο Ατρόμητος έφυγε δίχως νίκη από την Αγγλία: «Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και πραγματικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος γιατί αποκτήσαμε εμπειρίες σε δυνατά παιχνίδια. Δεν κοιτάξαμε το αποτέλεσμα και δεν μας νοιάζει που δεν πετύχαμε νίκη στα τρία ματς. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά. Αν θέλαμε να κρατήσουμε ένα αποτέλεσμα, μπορούσαμε να το κάνουμε και με τη Σέφιλντ και με τη Γουέστ κάνοντας λιγότερες αλλαγές ή να σπάμε τον αριθμό με μια αλλαγή σε κάθε δεκάλεπτο».

Για την περαιτέρω ενίσχυση: «Θα ζητήσουμε κάτι, αλλά δεν ξέρουμε αν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ποια γραμμή χρειάζεται εξτρά προσθήκη. Ξέρουμε, όμως, ότι είναι δύσκολο».

Για το σύστημα και την ενδεκάδα: «Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, δηλαδή στο 70%, έχω καταλήξει. Σίγουρα, όμως, στον μεσοεπιθετικό τομέα υπάρχουν πολλές λύσεις και θα χρειαστεί να παιδέψουμε λίγο το μυαλό μας. Όσο για το σύστημα, μάλλον θα καταλήξουμε στο 4-4-2».

Καταλήγοντας επισήμανε: «Ευχαριστώ τα παιδιά για τη διάθεση, την οποία έδειξαν από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας ως και τις εννέα μέρες προπονήσεων και φιλικών στην Αγγλία. Πραγματικά, δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Οι προπονήσεις ήταν σαν επίσημα παιχνίδια. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είχαμε τραυματισμούς, εκτός από αυτόν του Πίτου που, μακάρι να βγω ψεύτης, έχει ζημιά στο δάχτυλο και θα τον κρατήσει λίγες εβδομάδες μακριά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα