Ένα χαρτί και... ανακοινώνεται!

Ένα χαρτί και... ανακοινώνεται!

Gazzetta team
Ένα χαρτί και... ανακοινώνεται!

bet365

Ο Γκόρντον Σίντεφελντ είναι προ των πυλών του Παναθηναϊκού και μένει πλέον η ελευθέρας από την Ντιναμό Μόσχας για να φορέσει τα «πράσινα»!

Ο Κροάτης πρώην άσος του ΠΑΟΚ είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αναστασίου και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα ωρών πια να ανακοινωθεί! Ο Σίντεφελντ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και απομένει ένα έγγραφο από την Ντιναμό Μόσχας. Αυτό της ελευθέρας του!

Ο παίκτης έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Ρώσους οι οποίοι όμως δεν υπολογίζουν και έτσι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τον αφήσουν ελεύθερο έστω και με μικρή αποζημίωση. Πλέον στο «τριφύλλι» βρήκαν και τον εκλεκτό στο κέντρο της άμυνας έτσι ώστε άμεσα να συμπληρώνονται ένα-ένα τα κομμάτια στο μεταγραφικό παζλ για να αλλάξει και η κακή αγωνιστική εικόνα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα