Ανακοίνωσε δύο ο Πανιώνιος (pics)

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε δύο ο Πανιώνιος (pics)

bet365

Την απόκτηση των Φίλιππου Σαχσανίδη και Νίκου Παπαδόπουλου ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Ο πρώτος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, ενώ ο δεύτερος διετές.

Τους τερματοφύλακες που θα πλαισιώσουν τον Νίκο Γιαννακόπουλο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» γνωστοποίησαν τις αποκτήσεις του Φίλιππου Σαχσανίδη καθώς και του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Σαχσανίδης-ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας-δοκιμαζόταν το τελευταίο διάστημα από τον Νίκο Παντελή ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτηση του πρώην πορτιέρο του ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Νίκο Παπαδόπουλο, είχε δώσει τα χέρια με τους Νεοσμυρνιώτες και αυτό που απέμενε ήταν να μείνει ελεύθερος από την Φορτούνα Ντίσλεντορφ. Κάτι τέτοιο έγινε και ο ίδιος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Σαχσανίδη. Ο 24χρονος (23/10/1989) τερματοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίζονταν στον ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο 23χρονος (11/4/1990) τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Ο Παπαδόπουλος αγωνίζονταν στην Φορτούνα Ντίσελντορφ από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα