Ριβέρο και επίσημα

Ριβέρο και επίσημα

bet365

Παίκτης του Πανιωνίου θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Κλαούντιο Ριβέρο, που ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου.

Σε ακόμα μία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Πανιωνίου, η οποία ανακοίνωσε σήμερα τον Ουρουγουανό μεσοαμυντικό Κλαούντιο Ριβέρα.

Ο ποδοσφαιριστής, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Ιστορικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Παίκτης του Πανιωνίου για την περίοδο 2013-14 θα είναι ο Κλαούντιο Ντομίνγκο Ριβέρο Ροντρίγκεζ. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος, πέρασε με επιτυχία το πρωί της Δευτέρας τόσο τις ιατρικές, όσο και τις εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ριβέρο προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ιστορικού, τονίζοντας πως είναι τιμή για εκείνον να παίζει στον Πανιώνιο, τον οποίο γνωρίζει από το πέρασμα των Ρεκόμπα και Ετογιανόφ.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα μου ομάδα, καθώς σε αυτήν έχουν αγωνιστεί δύο μεγάλοι συμπατριώτες μου. Ο Αλβάρο Ρεκόμπα και ο "Λόλο" Εστογιανόφ. Από την δική τους συμμετοχή στον Πανιώνιο, όλοι στην πατρίδα μου είχαμε μάθει για την ομάδα. Ο Πανιώνιος είναι ιστορικός σύλλογος και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να αγωνιστώ με την φανέλα του. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και να είναι σίγουρος ο κόσμος μας πως θα κάνω ότι είναι δυνατόν προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα