«Ζεστή» για Αντεμπαγιόρ η Μπεσίκτας

«Ζεστή» για Αντεμπαγιόρ η Μπεσίκτας

Δημήτρης Βέργος
«Ζεστή» για Αντεμπαγιόρ η Μπεσίκτας

bet365

Πρώτος μεταγραφικός στόχος παραμένει για την τουρκική ομάδα ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ωστόσο πρόβλημα αποτελεί η απόφαση της Uefa για τη συμμετοχή της στην Ευρώπη.

Η Μπεσίκτας δεν γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Europa League καθώς η εμπλοκή της στο σκάνδαλο για τα στημένα ίσως της στοιχίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο τουρκικός σύλλογος έχει ασκήσει έφεση και περιμένει την οριστική απόφαση, κάτι που θα επηρεάσει και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, μέσα στις οποίες είναι και αυτή του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ.

Ο Τογκολέζος επιθετικός της Τότεναμ ενδιαφέρει πολύ την Μπεσίκτας και σε περίπτωση που η ποινή στην Ευρώπη δεν ισχύσει, τότε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας θα πετάξει στο Λονδίνο για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή.

«Ενδιαφερόμαστε ακόμα για τον Αντεμπαγιόρ κι αυτή η μεταγραφή μπορεί να προχωρήσει. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα είμαστε σε θέση να αγωνιστούμε στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, κι αν αυτό συμβεί τότε θα μεταβώ στο Λονδίνο και θα κλείσω τη μεταγραφή», ήταν τα λόγια του Φικρέτ Ορμάν.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα