Δοκιμές και ήττα για ΟΦΗ

Δοκιμές και ήττα για ΟΦΗ

bet365

Την ήττα με 1-0 από την Ντε Μπος, γνώρισε η ομάδα του ΟΦΗ, η οποία δεν κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία της στην Ολλανδία.

Με ήττα έκλεισε τον... κύκλο των φιλικών του επί Ολλανδικού εδάφους ο ΟΦΗ, ο οποίος δεν δεν έπιασε καλή απόδοση, με το τελικό 1-0 κόντρα στην Ντε Μπος να είναι δίκαιο.

Ο Δερμιτζάκης άφησε αρκετούς παίκτες εκτός, ενώ προτίμησε να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή ανάπτυξη από τους παίκτες των Κρητικών, οι οποίοι έψαχναν τα... πατήματά τους.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Βαν Ντεν Μπρο στο 27' με κοντινό πλασέ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο μέρος αποχώρησε τραυματίας ο Κουρδάκης, ενώ στην επανάληψη μπήκε στο παιχνίδι ο Περογαμβράκης, που πλέον ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι ετοιμοπόλεμος.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους: Φερνάντες, Μπούρμπο, Μιλιάζες, Κουρδάκη, Δαμιανάκη, Μπανούση, Βερόν, Λαμπρόπουλο, Κουτσιανικούλη, Ροβύθη, Νιμανί.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν ως αλλαγή οι Ικένγκ και Περογαμβράκης στην θέση των Μπανούση και Κουτσιανικούλη. Στο 49΄ ο Τριποτσέρης πήρε την θέση του Λαμπρόπουλου, ενώ αντί του Νιμανί στο 63΄ πέρασε ο Βιτώρος. Στο 79΄ ο Κανούλας πήρε την θέση του Ροβίθη και ο Φαζός του Διαμανάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα