Στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Κρέσιτς

Θοδωρής Βασίλης
Στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Κρέσιτς

bet365

Στην πατρίδα του και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ επέστρεψε ο Ντάριο Κρέσιτς. Οι πρωταθλητές Κροατίας απέκτησαν τον άλλοτε τερματοφύλακα του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ έναντι του ποσού του 1,1 εκατ. ευρώ από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ανγκάστηκε να βγει στην αγορά για την εύρεση ενός τερματοφύλακα, αφού το καλοκαιρινό της απόκτημα, ο Πάμπλο Μιλιόρε από την Σαν Λορέντζο, αναγκάστηκε να λύσει το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στην Αργεντινή μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια λόγω οικογενειακού προβλήματος (άρρωστος ο πατέρας του).

Έτσι, οι πρωταθλητές Κροατίας βγήκαν στην αγορά και ήρθαν σε συμφωνία με την Λοκομοτίβ Μόσχας για την απόκτηση του άλλοτε πορτιέρο του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ, βγάζοντας από τα ταμεία της το ποσό του 1,1 εκατ ευρώ.

«Είναι ένα τεράστιο βήμα για μένα. Η Ντινάμο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν μπορούσα να πω όχι στην πρότασή της. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους οπαδούς της Ντινάμο και για την οικογένειά μου», ανέφερε ο Κρέσιτς ο οποίος αποχαιρετά την Λοκομοτίβ μετά από 1 χρόνο παρουσίας κι 16 συμμετοχές.

 

Τελευταία Νέα