Τρικυμία... (vid)

Gazzetta team
Τρικυμία... (vid)

bet365

Στο δεύτερο από τα τρία σοβαρά φιλικά, ο Ολυμπιακός δέχθηκε πάλι τέσσερα γκολ (4-1) από την παραλίγο υποβιβασθείσα Χοφενχάιμ. Οι καμπάνες βαράνε δυνατά!

Δουλειά, πολύ δουλειά, αλλά και... καμπανάκια. Ο Ολυμπιακός στα δυο από τα τρία δυνατά φιλικά του δέχθηκε τέσσερα γκολ και δείχνει πως η ομάδα είναι ακόμα ασύνδετη. Κόντρα στη Χοφενχάιμ οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν αρχή και τέλος, τραγικοί στο ανασταλτικό κομμάτι, πολλά λάθη, κενά και αδυναμία στη δημιουργία. Το 4-1 απέδειξε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, δεν έχουν δέσει τα νέα προσωπα, δεν είχε φρεσκάδα, ενώ... φωνάζει και η ανάγκη απόκτησης ενός αμυντικό χαφ!

Mε Κάμπελ στην ενδεκάδα

Παπαδόπουλος, Ιμπαγάσα λόγω ενοχλήσεων έμειναν εκτός αποστολής όπως και ο Βάις που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Σαβιόλα και Ρομπέρτο είναι ανέτοιμοι, ωστόσο είχαμε εκπλήξεις και τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με τη Στουτγκάρδη. Ο Κάμπελ στο βασικό σχήμα, όπως και ο Μεντζανί για πρώτη φορά. Ο Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, ενώ την αμυντική τετράδα συνθέτουν οι Σαλίνο, Μεντζανί Σιόβας και Χολέβας. Ο Μασάντο αμυντικό χαφ μπροστά του Μανιάτης, Σάμαρης, αριστερά ο Κάμπελ, δεξιά ο Φετφατζίδης, ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Κάτι από... Φράιμπουργκ θύμισε ο Ολυμπιακός, πολλά λάθη που έφεραν και δυο γκολ για τη Χοφενχάιμ. Κακός ανασταλτικά, πολλά κενά στα δυο άκρα, κακή ανάπτυξη και ο Μήτρογλου... μόνος στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι χωρίς να εντυπωσιάσουν, πιο έτοιμοι, αλλά και ουσιαστικοί κατάφεραν με τέσσερις τελικές προσπάθειες να πετύχει δυο γκολ! Σαλίνο και Χολέμπας είχαν αργές επιστροφές, το αμυντικό δίδυμο δεν είχε την σωστή συνεννόηση, ενώ και στο κέντρο υπήρχαν προβλήματα. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να μετατρέψει την κατοχή σε απειλή, αλλά μόνο ο Φετφατζίδης έδειξε πως μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο Χολέμπας με τον Κάμπελ δεν είχαν καλή συνεργασία και εκτός τα πρώτα λεπτά, η ανάπτυξη γινόταν μόνο τα δεξιά.

Μόλις στο 11' και στην πρώτη καλή ευκαιρία η Χοφενχάιμ άνοιξε το σκορ, ο Χολέμπας ήταν στο έδαφος, το αμυντικό δίδυμο... εκτός και ο Αμπραχαμ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανεβάσει τον ρυθμό, τα κατάφερε για λίγο και στο 23' είχε τη μοναδική καλή φάση του α' μέρους, ο Φετφατζίδης μπήκε από τα δεξιά, αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Τα λάθη αρκετά και σε ένα από αυτά ο Μασάντο έφερε τη Χοφενχάιμ φάτσα με το γκολ, αλλά ο Μέγιερι έδιωξε. Στο επόμενο πάντως ο Ολυμπιακός δεν γλίτωσε... Ο Σάμαρης έδωσε ευκαιρία στη Χοφενχάιμ να βγάλει φάση, ο Χολέμπας εκτός θέσης και ο Βόλαντ με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 2-0 στο 33'. Ο Κάμπελ ήταν... εκτός γηπέδου, εμφανώς ανέτοιμος, αφού έπαιξε με μόλις μια προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Στο 40' είχε τη μοναδική καλή στιγμή του, αλλά το σουτ ήταν πολύ άσχημο!

Αλλη ομάδα, ίδια τραγική εικόνα!
Πολλά νέα πρόσωπα στην επανάληψη. Γιαννιώτης κάτω από τα δοκάρια, Παπάζογλου δεξιά, Μανωλάς, Μεντζανί, Χολέμπας στην άμυνα. Μασάντο, Σάμαρης τα αμυντικά χαφ μπροστά τους ο Τσόρι. Ολαϊτάν στα αριστερά, δεξιά ο Φουστέρ, Μήτρογλου στην κορυφή, ενώ λίγο αργότερα, τη θέση των Μασάντο, Σάμαρη πήραν οι Ντε Βινσέντι, Φέισα, στην επίθεση ο Διαμαντάκος, ενώ ο Λυκογιάννης πήγε στα αριστερά στη θέση του Χολέμπας.

Ο Στροντλ στο 58' είχε δοκάρι, ενώ στο 62' ο Γιαννιώτης έσωσε στη σουτάρα του Βόλαντ. Ο Ολυμπιακός δεν είχε ηρεμία, αντιδρούσε άσχημα στην πίεση και χωρίς φρεσκάδα δεν μπορούσε να απειλήσει. Μάλιστα, η καλύτερη φάση ήταν στο 66' με τον Ντομίνγκες, αλλά ο Καστέελς έδιωξε. Η Χοφενχάιμ δέχθηκε στο 72' το... δώρο του Ντε Βινσέντ, άψογος συνδυασμός Φιρμίνιο, Βόλαντ και ο Σίπλοκ πέτυχε το 3-0. Μια από τα ίδια και στο 77', λάθος Φέισα, Σίπλοκ κάθετη στον Φιρμίνιο, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για το 4-0. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να μειώσει με Ολαϊτάν, Φουστέρ, αλλά ο Διαμαντάκος στο τέλος ήταν αυτός που μείωσε σε 4-1!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα