Ρομπίνιο: «Θα είναι η χρονιά μου»

Ρομπίνιο: «Θα είναι η χρονιά μου»

Ρομπίνιο: «Θα είναι η χρονιά μου»

bet365

Αφού δεν έφυγε τελικά για την Σάντος και ανανέωσε το συμβόλαιό του, ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι φέτος θα διαπρέψει με την Μίλαν.

Οι Ροσονέρι είχαν σαν πρώτο πλάνο να τον πουλήσουν στο βραζιλιάνικο κλαμπ τον 29χρονο και με τα χρήματα αυτά να αγόραζαν τον Λιάγιτς της Φιορεντίνα. Οπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της Σάντος οι τρεις πλευρές δεν τα βρήκαν και ο Ρόμπι τελικά ανανέωσε με την Μίλαν.

Στις δηλώσεις του για την εξέλιξη αυτή στάθηκε υπεραισιόδοξος. «Είμαι χαρούμενος που η Μίλαν θέλησε να ανανεώσει το συμβόλαιό μου. Ελπίζω αυτή να είναι η χρονιά μου. Εχω πει ότι η Μίλαν είναι μία ομάδα στην οποία πρέπει να παίζεις για 10 χρόνια. Αυτός ο χρόνος θα είναι πολύ σημαντικός για μένα αφού υπάρχει και το mundial».

Πάντως οι τιφόζι των Ροσονέρι δεν έχουν δείξει ότι περιμένουν κάτι ανάλογο από εκείνον και στο φιλικό με την Σασουόλο τον αποδοκίμασαν σε μία μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα