Επέστρεψε ο Πανθρακικός

Επέστρεψε ο Πανθρακικός

bet365

Ακόμα τέσσερα φιλικά θα δώσει η ομάδα του Πανθρακικού, που επέστρεψε στην Κομοτηνή σήμερα το μεσημέρι, καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Βουλγαρία.

Στην... βάση του βρίσκεται από σήμερα ο Πανθρακικός, που ολοκλήρωσε το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του στην Βουλγαρία και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν, οι «πράσινοι» θα δώσουν ακόμα 4 φιλικά. Η αρχή θα γίνει με την Βέροια την Τετάρτη στις 19.00, ενώ στην συνέχεια θα θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα δύο τελευταία φιλικά θα είναι κόντρα σε Εθνικό Γαζώρου και Άρη, αμφότερα στην Κομοτηνή, στις 8 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα