Απειλές για τη ζωή του Σουάρες!

Δημήτρης Βέργος
Απειλές για τη ζωή του Σουάρες!

bet365

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ δέχθηκε απειλές μέσω twitter από οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι εκφράζουν με άσχημο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του.

Ο Λουίς Σουάρες πιέζει σε έντονο βαθμό πλέον για την αποχώρησή του από το Άνφιλντ και τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, με τη Λίβερπουλ ωστόσο να εμμένει στη στάση της απορρίπτοντας κάθε βελτιωμένη πρόταση των «Κανονιέρηδων». Ο Ουρουγουανός φορ πάντως αποτελεί πλέον το... κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, οι οποίοι έχουν εξαγριωθεί με τη στάση του και ζητούν την αποχώρησή του από την ομάδα.

Μερικοί ωστόσο κατευθύνονται με απειλές προς το πρόσωπό του μέσω twitter με την αστυνομία να μελετά tweets με απειλητικό περιεχόμενο προς τη ζωή του Σουάρες! «Αν η Λίβερπουλ αποδεχθεί κάποια πρόταση και φύγεις, τότε θα σε βρω και θα σε σκοτώσω» και «μπορεί η Άρσεναλ να πάει να γ..... Αν ο Λουίς Σουάρες φύγει τότε θα τον κυνηγήσω και θα τον σκοτώσω», ήταν δύο από τα απειλητικά tweets.

Πλέον η αστυνομία μελετάει τα άτομα που μέσω των λογαριασμών τους απευθύνθηκαν με αυτούς τους χαρακτηρισμούς προς τον Σουάρες και ίσως να προχωρήσει σε συλλήψεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα