Θέλει Άρη και... να φύγει ο Τάτος

Gazzetta team
Θέλει Άρη και... να φύγει ο Τάτος

bet365

Την λύση του συμβολαίου του φέρεται να ζήτησε από τον Ολυμπιακό ο Ανδρέας Τάτος, που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο 23χρονος μέσος βλέπει ότι ούτε φέτος υπολογίζεται από τους πρωταθλητές, με αποτέλεσμα να εμφανίζει τάσεις φυγής. Μετά από δύο σερί σεζόν όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, ο Τάτος βρέθηκε χθες στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και φέρεται να ζήτησε την ελευθέρας του ώστε να αποφασίσει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Αυτός μάλιστα δεν αποκλείεται τελικά να είναι ο Άρης που «καίγεται» για την απόκτηση μεσοεπιθετικού, αφού επιθυμία του παίκτη φαίνεται πως είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για χάρη των «κιτρίνων», στους οποίους αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα