«Ανέβηκε» με Πελεγκρίνι, «πολλά γκολ» με Μίτσελ

«Ανέβηκε» με Πελεγκρίνι, «πολλά γκολ» με Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
«Ανέβηκε» με Πελεγκρίνι, «πολλά γκολ» με Μίτσελ

bet365

Ο Πελεγκρίνι... ανέβασε αγωνιστικά τον Σαβιόλα και μετά «υποκλίθηκε» στην αξία του και ο Χουάν Χιμένεθ, ρεπόρτερ Μάλαγα στην AS, τον «ακτινογραφεί» στο Gazzetta εκτιμώντας το τι θα κάνει με Μίτσελ και Ολυμπιακό.

«Παίκτης υψηλής κλάσης, ανέβηκε με Πελεγκρίνι...»

Ο Ισπανός ρεπόρτερ, Χουάν Χιμένεθ, μίλησε στο Gazzetta.gr για την ποδοσφαιρική ποιότητα καθώς και την ευφυία του Χαβιέ Σαβιόλα. Αφού μας αναφέρθηκε στα παλαιότερα χρόνια, έκανε λόγο για την χρονιά του στην Μάλαγα: «Όταν πήγε στην Μάλαγα πολλοί δεν τον πίστεψαν. Δεν περίμεναν να είναι το ίδιο καλός όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Εκείνος τους διέψευσε όλους. Έκανε την δική του αγωνιστική... έκπληξη και μαζί και αναγέννηση. Στην Μάλαγα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, έβαλε αρκετά γκολ και βοήθησε σημαντικά.Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Είναι παίκτης υψηλής κλάσης για μεγάλα πράγματα και για μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη». Όσο για την παρουσία του Μανουέλ Πελεγκρίνι στον πάγκο και το πως αυτή λειτούργησε ο συνάδελφος είχε την δική του 'θέση'.

«Με τον Πελεγκρίνι ο Σαβιόλα ανέβηκε αισθητά. Ο προπονητής της Μάλαγα έπαιξε ρόλο στην αναμόρφωσή του ενώ τον πίστεψε πολύ και είχε εξαιρετική άποψη για αυτόν», υπογράμμισε για τον τεχνικό της Μάλαγα την περασμένη αγωνιστική περίοδο που εμπιστεύθηκε αρκετά τον Σαβιόλα και εκείνος τον δικαίωσε.

«Περιμένω πολλά γκολ με Μίτσελ»

Ποιές είναι όμως οι προσδοκίες του Χιμένεθ και τι πιστεύει πως θα κάνει ο Σαβιόλα στην Ελλάδα; «Στον Ολυμπιακό, που είναι επίσης ένας μεγάλος σύλλογος, θα παίξει πολύ καλά. Με προπονητή τον Μίτσελ περιμένω αρκετά γκολ από αυτόν για να μην πω πολλά, ειδικά στην Ευρώπη».

Ερωτηθείς για τα δυνατά του στοιχεία ο Ισπανός δημοσιογράφος απάντησε: «Καταρχήν πρέπει να σας τονίσω πως είναι ένας πανέξυπνος παίκτης με τρομερές κινήσεις και εμπνεύσεις στο γήπεδο. Σε τέτοιο σημείο που οι αντίπαλοι μπορεί να μην τον αντιλαμβάνονται καν ως προς το πως λειτουργεί.

Το μεγάλο του προσόν είναι δεδομένα το γκολ. Είναι σπουδαίος γκολτζής. Έχει ένστικτο... killer και βρίσκει διαρκώς δίχτυα. Από εκείνον βέβαια να περιμένετε και άλλες ενέργειες στο γήπεδο, όπως ντρίμπλες και καλές μπαλιές. Είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό και θα το δείτε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα