Στην Ελλάδα και ο Ρομπέρτο!

Στην Ελλάδα και ο Ρομπέρτο!

Δημήτρης Τομαράς
Στην Ελλάδα και ο Ρομπέρτο!

bet365

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ολυμπιακό. Ο Ρομπέρτο αφίχθη στην Ελλάδα το μεσημέρι της Πέμπτης για να κάνει πρώτα ιατρικές εξετάσεις και μετά να κλείσει στους πρωταθλητές.

Οι πληροφορίες μιλούν για μονοετή δανεισμό του Ισπανού γκολκίπερ που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 300 με 400 χιλ. ευρώ. Ο Ρομπέρτο γεμάτος ικανοποίηση και με ένα πλατύ χαμόγελο είναι ήδη στην Αθήνα. Πρώτα θα μεταβεί στο Metropolitan για εξετάσεις και κατόπιν τούτου θα δώσει το παρών στα γραφεία για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Όπως όλα δείχνουν το θέμα θα κλείσει θετικά το αργότερο έως την Παρασκευή ενώ οι παρουσιάσεις των καινούριων παικτών θα γίνουν μετά την επιστροφή της ομάδας από την Γερμανία, όπου κάνει το Β' στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα