Παντελής: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Κολοβός»

Gazzetta team
Παντελής: «Κοντά στον Ολυμπιακό ο Κολοβός»

bet365

Ο Νίκος Παντελής μίλησε για τη νέα σεζόν του Πανιωνίου εκφράζοντας την πίστη ότι η ομάδα θα σωθεί. Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών επιβεβαίωσε ότι ο Κολοβός θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις μεταγραφές: «Το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουμε το πρόβλημα των μεταγραφών και κοιτάμε να καλύψουμε τα κενά όσο το δυνατόν καλύτερα. Όλες οι περιπτώσεις που μας προτείνουν περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο. Εμείς συνεχίζουμε στην ίδια φιλοσοφία με πέρυσι. Έχουν φύγει αρκετοί παίκτες από την ραχοκοκαλιά της ομάδας αλλά πιστεύουμε πως θα τους αναπληρώσουμε».

Για την περίπτωση του Κολοβού: «Γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας και πρέπει ο Πανιώνιος να στηρίζεται στα δικά του παιδιά. Θεωρώ πως δεν πρόκειται να γίνουν άλλες αποχωρήσεις. Δεν γνωρίζω ακόμα κάτι για τον Κολοβό αλλά πιστεύω είναι κοντά στον Ολυμπιακό όμως ξέρω πως θα παραμείνει ως δανεικός για έναν χρόνο».

Για το προπονητικό κέντρο: «Έχει βρεθεί μία λύση με το προπονητικό. Είναι μία απώλεια γενικά για τον Πανιώνιο. Πλέον δεν υπάρχει το Απήλιον αλλά η διοίκηση είναι κοντά σε συμφωνία με ένα κέντρο στη Βάρη για να προπονούμαστε εκεί».

Για τους φετινούς στόχους: «Όλοι λένε πως θα σωθούμε. Πραγματικά ο Πανιώνιος είναι μεγάλο μέγεθος. Μπορεί κάποιες άλλες ομάδες να είναι σε καλύτερη οικονομική μοίρα από εμάς. Πιστεύω να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα φέτος και να μπορέσουμε να ανέβουμε περισσότερο βαθμολογικά από πέρυσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα