«Στα 58 εκατ. η τιμή πώλησης του Σουάρες»

Δημήτρης Βέργος
«Στα 58 εκατ. η τιμή πώλησης του Σουάρες»

bet365

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν ότι αυτό είναι το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει η Άρσεναλ στη Λίβερπουλ για να κάνει «Κανονιέρη» τον Λουίς Σουάρες.

Η Λίβερπουλ όπως είναι γνωστό αρνήθηκε και την νέα βελτιωμένη πρόταση της Άρσεναλ ύψους 46 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ουρουγουανό επιθετικό με τον παίκτη όμως να ζητά και να παίρνει άδεια προκειμένου να μιλήσει με την πλευρά των «Κανονιέρηδων».

Ό,τι και να συμφωνήσει όμως ο Σουάρες με την Άρσεναλ, αν η Λίβερπουλ δεν ανάψει το πράσινο φως της παραχώρησής του, η μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει και για να γίνει αυτό θα πρέπει ο Αρσέν Βενγκέρ να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του.

Όπως επισημαίνουν σημερινά δημοσιεύματα από το Νησί η Άρσεναλ θα πρέπει να επανέλθει με μία πρόταση που θα ανέρχεται στα 58 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυτό το ποσό θα κριθεί ικανοποιητικό από τους Ρεντς για να απαντήσουν θετικά.

Πάντως, όπως τονίζεται, η Άρσεναλ μπορεί να είναι διατεθειμένη να αυξήσει κι άλλο το ποσό της προσφοράς της στη Λίβερπουλ, ωστόσο η πλευρά των «Κανονιέρηδων» δεν φαίνεται πρόθυμη να ανέβει στα 58 εκατομμύρια ευρώ που φαίνεται ότι ζητάει η Λίβερπουλ τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως όλα δείχνουν το σίριαλ αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια ακόμα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα