Μεντζανί και Μολό!

Μεντζανί και Μολό!

Μεντζανί και Μολό!

bet365

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Καρλ Μεντζανί και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα για υπογραφές. Αισιοδοξία για Μολό, Τόρες και Ρομπέρτο

Ο Ολυμπιακός έκανε το μπαμ με τον Σαβιόλα θα συνεχίζει ακάθεκτος για να τελειώσει και τις άλλες μεταγραφικές του κινήσεις. Ο Καρλ Μεντζανί πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών, αφού συμφώνησε σε όλα και μάλιστα αργά το βράδυ θα είναι στην Αθήνα ώστε αύριο να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η Μονακό τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και ο Γαλλοαλγερινός πήρε το πράσινο φως για να ταξιδέψει Ελλάδα. Οσον αφορά τον Γιοάν Μολό, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία κάνουν λόγο πως οι δυο πλευρές είναι σε διαρκή επικοινωνία και από τη Νανσί τόνιζαν πως με λίγη... πίστη το θέμα μπορεί να τελειώσει ακόμα και τα μεσάνυχτα, στον Ολυμπιακό πάντως κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά αισιοδοξούν.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός είναι κοντά και στον Μιγκέλ Τόρες, ο παίκτης έχει πει το «οκ» στον Μίτσελ, τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες, αλλά το deal δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού απομένουν οι τελικές επαφές με τη Χετάφε. Ο παίκτης προπονείται στο Ερμελο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και οι Ισπανοί τόνιζαν πως την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Η άλλη μεταγραφική εκκρεμότητα είναι του γκολκίπερ, με τους Ισπανούς να τονίζουν πως ο Ρομπέρτο είναι ένα βήμα από τον Ολυμπιακό, αλλά με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο και όχι την Σαραγόσα, μιας και οι «ροχιμπλάνκος» ειναι κοντά στην απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα