Ο Ρονάλντο έσπασε το χέρι 11χρονου! (vid)

Ο Ρονάλντο έσπασε το χέρι 11χρονου! (vid)

Θάνος Σαρρής
Ο Ρονάλντο έσπασε το χέρι 11χρονου! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε τον καρπό ενός νεαρού οπαδού με την εκτέλεση φάουλ του στο φιλικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπόρνμουθ και... εξιλεώθηκε με μια υπογεγραμμένη φανέλα.

Η μπάλα φεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τις εκτελέσεις του CR7 και αρκετές φορές οι τερματοφύλακες δεν μπορούν ούτε καν να την δουν! Τη δύναμη της εκτέλεσης του Ρονάλντιο βιώσει για... τα καλά ένας 11χρονο στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπορμουθ.

Ο Τσάρλι Σίβλεργουντ πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και ένα φάουλ του Κριστιάνο από τα 35 μέτρα που κατέληξε στις κερκίδες του έσπασε τον καρπό σε δύο σημεία! Παρόλα αυτά, ο πιτσιρικάς έκατσε και παρακολούθησε όλο το ματς! Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο, όπου και διαπίστωσε το πλήρες μέγεθος της ζημιάς.

«Πόνεσε πολύ, το λέω στους φίλους μου και δεν το πιστεύουν. Ο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο και έσπασε το χέρι μου. Μπορούσα να δω την μπάλα να έρχεται. Πέρασε από το δοκάρι και θα χτυπούσε το πρόσωπό μου, οπότε έπρεπε να αποκρούσω με το χέρι μου. Ο πατέρας μου καθόταν μπροστά μου και έσκυψε, οπότε την έφαγα με όλη τη δύναμη», τόνισε ο πιτσιρικάς, που επιβραβεύτηκε με μια υπογεγραμμένη φανέλα του Πορτογάλου σούπερ σταρ!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα