Μέσα ο Ιμπαγάσα, έξω ο Λυκογιάννης

Μέσα ο Ιμπαγάσα, έξω ο Λυκογιάννης

Μάκης Σταθάτος
Μέσα ο Ιμπαγάσα, έξω ο Λυκογιάννης

bet365

Την προτελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη Γερμανία έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Ιμπαγάσα να παίρνει κανονικά μέρος και τον Λυκογιάννη να μένει εκτός.

Οι «ερυθρόλευκοι» το πρωί της Τετάρτης (24/7) βρέθηκαν στο Ρέντη και κάτω από αφόρητη ζέστη έκαναν την προτελευταία τους προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για τη Γερμανία. Εκεί θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό, με προπονήσεις και φιλικά.

Η σημερινή εκγύμναση έγινε με ιδιαίτερη ένταση, σε γρήγορο τέμπο. Περιελάμβανε ξανά πολλές ασκήσεις με την μπάλα. Μεγάλο βάρος δόθηκε στην πίεση, την οποία ο Μίτσελ ζητά συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές του.

Χαρακτηριστικές και διαρκείς ήταν οι οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, κατά τη διάρκεια όλων των ασκήσεων, για αδιάκοπη πίεση από την ομάδα (το γκρουπ) που αμυνόταν και δεν είχε την κατοχή της μπάλας.

Εκτός προπόνησης, για να κάνει θεραπεία, έμεινε το πρωί ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός ταλαιπωρείται ελαφρά από μία κάκωση στην αριστερή γάμπα (από κλωτσιά που δέχθηκε επάνω στην προπόνηση). Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Κανονικά γυμνάστηκε, αντιθέτως, ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα