Νέες επαφές με Τότεναμ για Σολδάδο

Δημήτρης Βέργος
Νέες επαφές με Τότεναμ για Σολδάδο

bet365

Σκληρό πόκερ στις διαπραγματεύσεις Βαλένθια και Τότεναμ για τη μεταγραφή του Ρομπέρτο Σολδάδο.

Οι «Νυχτερίδες» κρατούν τη στάση τους και δεν πέφτουν κάτω από τα 30 εκατομμύρια ευρώ που είναι η ρήτρα που έχει ο Ισπανός επιθετικός στο συμβόλαιό του.

Η Τότεναμ βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με τη Βαλένθια για την απόκτηση του 28χρονου φορ, όμως σε καμία πρότασή της δεν έχει προσφέρει ακατέβατα 30 εκατομμύρια ευρώ που απαιτεί η Βαλένθια.

Πάντως παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, οι δύο ομάδες θα αρχίσουν νέες επαφές καθώς υπάρχει αισιοδοξία και από τις δύο πλευρές ότι θα επέλθει συμφωνία, κάτι που επισήμανε και ο πρόεδρος της Βαλένθια, Αμαντέο Σάλβο.

«Ο Σολδάδο μπορεί να φύγει αν θέλει, αλλά εφόσον έρθει πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ και με τους δικούς μας όρους. Εμείς δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε, αλλά αν αυτό γίνει θα συμβεί μόνο με 30 εκατομμύρια, ούτε ένα σεντ περισσότερο ούτε ένα σεντ λιγότερο. Συμφωνήσουμε να συναντηθούμε εκ νέου με την πλευρά της Τότεναμ για να συζητήσουμε το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής και το κάναμε αυτό γιατί έχουμε καταλάβει ότι μπορεί να καταβληθεί η ρήτρα που υπάρχει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάλβο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα