Πορτογαλικό ενδιαφέρον για Σο

Gazzetta team
Πορτογαλικό ενδιαφέρον για Σο

bet365

Στο στόχαστρο ομάδας από την Πορτογαλία φαίνεται ότι βρίσκεται ο Πάπε Χαμπίμπ Σο, με τον σύλλογο ωστόσο που τον θέλει, να επιθυμεί και κάλυψη μέρους του συμβολαίου από το Τριφύλλι.

Δεδομένο θεωρείται ότι ο Σενεγαλέζος μέσος δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τα πράσινα. Εκτός από το γεγονός πως βρίσκεται στους επτά «κομμένους» του Αναστασίου, ο 27χρονος άσος έχει προκαλέσει και πολύ μεγάλη δυσφορία με την εν γένει συμπεριφορά του.

Οι «πράσινοι» ψάχνονται για την παραχώρησή του και η λύση πιθανώς να βρεθεί από την Πορτογαλία, σύμφωνα με τη «Sportday». Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, σύλλογος της ιβηρικής θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον παίκτη, ωστόσο επιθυμεί να καλύψει μέρος του συμβολαίου του ο Παναθηναϊκός.

Η αρχική απάντηση του Τριφυλλιού ήταν αρνητική σε αυτόν τον όρο, στο ενδεχόμενο ωστόσο που δεν έρθει άλλη πρόταση, δεν αποκλείεται να δεχτεί τελικά να... βάλει το χέρι στην τσέπη, για να μη φορτωθεί ολόκληρο το ποσό των περίπου 230.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο παίκτης για την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα