Φιλικό σαν... επίσημο με Νις

Φιλικό σαν... επίσημο με Νις

Φιλικό σαν... επίσημο με Νις

bet365

Αποκαλυπτήρια για τον ΠΑΟΚ μπροστά στο κοινό του, που αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Νις (21:30, ΟΤΕ 3) στο πιο κρίσιμο φιλικό ματς ενόψει Μέταλιστ.

Χαρακτήρα... επίσημου έχει για τον Δικέφαλο του Βορρά η σημερινή φιλική αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα. Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για τον πρώτο κρίσιμο αγώνα με τους Ουκρανούς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Χουμπ Στέφενς θα έχει μία πρώτης τάξης ευκαιρία να δει την κατάσταση που βρίσκονται οι «ασπρόμαυροι», απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του περσινού Σαμπιονά.

Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ολλανδός τεχνικός (4-2-3-1), προς το παρόν δείχνει να κερδίζει έδαφος για τον «άσο» ο Γλύκος, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο να αποτελούν οι Κατσουράνης και Βίτορ, βάσει των τελευταίων δοκιμών του. Αριστερά και δεξιά στην οπισθοφυλακή θα βρίσκονται οι Λίνο και Κίτσου αντίστοιχα, Τζιόλης και Λάζαρ τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Λούκας θα βρίσκεται μπροστά τους σε ρόλο «10αριού». Αριστερά στη μεσοεπιθετική γραμμή θα πάρει θέση εκτός απροόπτου ο Γεωργιάδης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα