Θέτει όρους για Σολδάδο η Βαλένθια

Δημήτρης Βέργος
Θέτει όρους για Σολδάδο η Βαλένθια

bet365

Τότεναμ και Λίβερπουλ ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Ισπανό επιθετικό, αλλά η Βαλένθια προειδοποιεί ότι θα κρατήσει σκληρή στάση.

Ο Ρομπέρτο Σολδάδο από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου βρίσκεται στο στόχαστρο της Τότεναμ, ωστόσο μετά την αβεβαιότητα που υπάρχει με τον Λουίς Σουάρες και η Λίβερπουλ μπαίνει στο παιχνίδι της διεκδίκησής του.

Από τη μεριά της όμως η Βαλένθια δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον 28χρονο επιθετικό αν δεν πάρει τα χρήματα της ρήτρας που ανέρχεται περίπου στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα ο πρόεδρος των «Νυχτερίδων», Αμαντέο Σάλβο ξεκαθάρισε πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν το συγκεκριμένο ποσό για να αποκτήσουν τον Σολδάδο μέχρι τις 3 Αυγούστου, ειδάλλως ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Μεστάγια.

«Αν οποιοσδήποτε σύλλογος επιθυμεί να αποκτήσει τον Σολδάδο θα πρέπει να δεχθεί τους όρους μας. Ο παίκτης έχει ρήτρα και μέχρι τις 3 Αυγούστου είμαστε πρόθυμοι να διαπραγματευτούμε τη μεταγραφή. Αλλά μετά από αυτήν την ημερομηνία, ο παίκτης δεν θα είναι προς πώληση», επισήμανε ο Σάλβο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα