«Δεν είναι... Μιραλάς ο Μολό»

«Δεν είναι... Μιραλάς ο Μολό»

Gazzetta team
«Δεν είναι... Μιραλάς ο Μολό»

bet365

Παίκτη που μπορεί να ξεσηκώσει την εξέδρα χαρακτηρίζει τον Μολό ο Φραντουσά Μοντέστο, ωστόσο τονίζει πως δεν έχει την εκτελεστική δεινότητα του Κέβιν Μιραλάς.

Ο εξτρέμ της Νανσί είναι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος των πρωταθλητών για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Μοντέστο τον γνωρίζει αρκετά καλά από τη διετή συνύπαρξή τους στη Μονακό την περίοδο 2008-10. Ο Κορσικανός αμυντικός μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον 24χρονο άσο, τον οποίο μάλιστα παρομοιάζει με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο!

«Το μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητα. Επίσης αρέσκεται στις εντυπωσιακές ντρίμπλες, όπως κάνει δηλαδή και ο Βλαχοδήμος», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στο «Φως», για να προσθέσει ότι:

«Όμως δεν έχει τα τελειώματα που είχε ο Κέβιν. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και του αρέσει να ξεσηκώνει την εξέδρα με τις περίτεχνες ντρίμπλες του, αλλά δεν έχει δείξει ότι είναι ο εξτρέμ που σκοράρει, όπως για παράδειγμα ο Μιραλάς».

Ενώ κλείνοντας είπε ότι: «Περισσότερο φημίζεται για τις πάσες και τις ντρίμπλες του, παρά για τα γκολ που πετυχαίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα