Πηγαίνει και Πορτογαλία ο Ισά

Πηγαίνει και Πορτογαλία ο Ισά

Gazzetta team
Πηγαίνει και Πορτογαλία ο Ισά

bet365

Η Πορτογαλία θα είναι ο επόμενος προορισμός του Πιέρ Ισά και φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει κάποιες επαφές από τη συγκεκριμένη χώρα.

Γαλλία και Ισπανία δεν είναι οι μοναδικές αγορές με τις οποίες προτίθενται να ασχοληθούν οι «ερυθρόλευκοι» όπως όλα δείχνουν, αφού στο... κάδρο φαίνεται ότι μπήκε και η Πορτογαλία. Εκεί μάλιστα αναμένεται να βρεθεί σύντομα ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού που αυτή τη στιγμή βρίσκεται επί γαλλικού εδάφους, ώστε να προχωρήσει κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις των Πειραιωτών, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο'Jogo» μάλιστα, βασικός στόχος για την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού από τη συγκεκριμένη χώρα είναι ο αριστερός μπακ, τη στιγμή που έχει ήδη προταθεί το όνομα του 28χρονου Λουισίνιο της Μπενφίκα. Παράλληλα στα υπόψιν των πρωταθλητών φέρεται να έχει τεθεί και ο 21χρονος Λουίς Μάρτινς της Ζιλ Βιθέντε, που είναι διεθνής με την Ελπίδων της Πορτογαλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα