Γυρίζουν στις προπονήσεις

Γυρίζουν στις προπονήσεις

Δημήτρης Τομαράς
Γυρίζουν στις προπονήσεις

bet365

Την Δευτέρα θα επανέλθουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού μετά από ένα διήμερο ρεπό. Στις 25 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για την Γερμανία.

Οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας είχαν ελεύθερο το Σαββατοκύριακο, το οποίο αξιοποίησαν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, περνώντας χρόνο στις παραλίες αλλά και με τις οικογένειές τους. Οι παίκτες του Ολυμπιακού γυρίζουν την Δευτέρα στις προπονήσεις ενώ το θετικό για τον Μίτσελ είναι πως δεν έχει προβλήματα τραυματισμών. Ο Ισπανός προπονητής έχει προγραμματίσει μία απογευματινή προπόνηση στις 7 ενώ για τις επόμενες ημέρες θα ορίσει ώρες ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Στις 25 Ιουλίου η αποστολή των ερυθρόλευκων φεύγει για την Γερμανία όπου θα κάνει το Β' στάδιο της προετοιμασίας της και θα δώσει δυνατά φιλικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα