Γκόιαν και επίσημα στον Αστέρα!

Gazzetta team
Γκόιαν και επίσημα στον Αστέρα!

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμάνου αμυντικού Νικολάι Ντορίν Γκοιαν, ο οποίος στάθηκε στη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη.

Η μεταγραφή του Γκόιαν ολοκληρώθηκε και επίσημα, με τους Αρκάδες να αποκτούν ένα πολύ καλό όνομα, με εμπειρία και παραστάσεις, ο οποίος είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στην άμυνα!

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Γκόιαν τόνισε: «Σημαντικό ρόλο να έρθω στην Τρίπολη έπαιξε το ενδιαφέρον και η επιμονή που έδειξε ο Αστέρας, που με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα. Μίλησα με την οικογένεια μου και αποφασίσαμε να έρθουμε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, η εθνική ομάδα συμμετέχει τόσο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτό καθιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ ενδιαφέρον.

Ο Αστέρας κάθε χρόνο πάει καλύτερα, τα τελευταία χρόνια τερματίζει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προκρίθηκε στο Europa League και είμαστε εδώ για να πάει η ομάδα ακόμα καλύτερα. Είναι σημαντικό να παίζει η ομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είμαι λίγο πίσω στις προπονήσεις, αφού οι συμπαίκτες μου έχουν ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σύντομα πιστεύω και μέσα από την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε στο γήπεδο θα είμαι στο ίδιο επίπεδο.»

Ο κόσμος που τον υποδέχθηκε του πέρασε ένα κασκόλ στο λαιμό και του έδωσε λουλούδια, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Τρίπολη και στον Αστέρα. Μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε τα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτή είναι η υπόσχεση που μπορώ να δώσω στους φίλους της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα