Αποφασισμένη για Ρούνεϊ η Τσέλσι

Δημήτρης Βέργος
Αποφασισμένη για Ρούνεϊ η Τσέλσι

bet365

Στα 46 εκατομμύρια ευρώ είναι διατεθειμένη να ανεβάσει την πρόταση για τον Ρούνεϊ η Τσέλσι, κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι Μπλε θέλουν πολύ να φέρουν στο Στάμφορντ Μπριτζ τον Άγγλο επιθετικό παρά τις αντιστάσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιμένει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, απορρίπτοντας ήδη μια προσφορά.

Η Τσέλσι είναι αποφασισμένη όμως να επιστρέψει και μάλιστα σύντομα καταθέτοντας μια άκρως δελεαστική πρόταση βελτιωμένη κατά πολύ. Αρχικά οι σκέψεις μιλούσαν για 35 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο οι Μπλε είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 46 εκατομμύρια προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» της Γιουνάιτεντ.

Ο Ρούνει πάντως από τη μεριά του δεν έχει καταθέσει αίτημα μεταγραφής μετά από εκείνο τον Μάιο, παρά τα ρεπορτάζ που τον θέλουν εκνευρισμένο με τη στάση της ομάδας του. Βέβαια αυτό δεν αποκλείεται και να συμβεί από τη στιγμή που δεδομένα επιθυμεί να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ, τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ εμμένει στη σκληρή στάση της να μην ανάβει το πράσινο φως στην παραχώρησή του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα