Στον Παναιτωλικό ο Γκάλο

Gazzetta team
Στον Παναιτωλικό ο Γκάλο

bet365

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού της Μπράγκα, Ροντρίγκο Γκάλο για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ που ανήκει στην Μπράγκα είχε αγωνιστεί τις περασμένες σεζόν με τη μορφή δανεισμού σε Ζιλ Βιθέντε και Ακαδέμικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Μετά από συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα που ανήκει, την Μπράγκα, ο Ροντρίγκο Γκάλο Μπρίτο υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στην Βραζιλία στις 19.09.1986 και τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στην Πορτογαλία με τη Ζιλ Βιθέντε, τη Μπράγκα την Ακαντέμικα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Παναιτωλικό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γιατί όχι, να μπορέσει να ξεπεράσει τους αρχικούς της στόχους και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Από τότε που πήγα στο Πόρτο, παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά την Εθνική ομάδα. Ξέρω ότι ο έλληνας ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και χαίρομαι που ήρθα στη χώρα σας. Ελπίζω να βοηθήσω τον Παναιτωλικό και με την απόδοσή μου να βοηθήσω τον εαυτό μου για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια στην καριέρα μου».

Ο Γκάλο θα πραγματοποιήσει το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με τον Παναιτωλικό στο EMILEON SportCenter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα