Ανακοίνωσε Χλωρό η Αναγέννηση!

Ανακοίνωσε Χλωρό η Αναγέννηση!

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Χλωρό η Αναγέννηση!

bet365

Τη φανέλα της Αναγέννησης θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Χλωρός, καθώς οι Καρδιτσιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Πολύ σημαντική προσθήκη για την Αναγέννηση, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Χλωρού. Ο έμπειρος άσος βρέθηκε στην Καρδίτσα και συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Μπούρμπο. «Είμαι ικανοποιημένος που συμφώνησα με την Αναγέννηση. Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με επέλεξαν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Χλωρού.

«Κάναμε πιστεύω μια σημαντική προσθήκη σε συνέχεια όλου του αγωνιστικού σχεδιασμού που είναι σε εξέλιξη και φυσικά πάντα προσαρμοσμένη στο πλάνο που έχουμε. Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται συστάσεις και πιστεύω ότι θα δέσει με την ομάδα που δημιουργείται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ουσιαστικά εκεί που πρέπει και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και αξιόμαχη για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β’ Εθνική», τόνισε από την πλευρά του ο Μπούρμπος.

Πηγή: anagenisi-karditsas.gr

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα