Έρχεται ο Νάνο!

Έρχεται ο Νάνο!

Νίκος Αθανασίου
Έρχεται ο Νάνο!

bet365

Ο 29χρονος μπακ πήρε το χαρτί της ελευθερίας του και έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό!

Ευχάριστο φινάλε φαίνεται πως έχει το... σίριαλ Νάνο για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο 29χρονος αριστεροπόδαρος μπακ πήρε το χαρτί της ελευθερίας του από την Πονφεραντίνα και πλέον αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει με το «τριφύλλι», καθώς υπάρχει συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Νάνο έρχεται για να αποτελέσει δίδυμο στα αριστερό με τον Χουχούμη, προσδίδοντας την απαιτούμενη εμπειρία. Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής, πάντως, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φορέσει τα πράσινα και για αυτό υπήρχε λίγο παραπάνω υπομονή από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον είχαν τσεκάρει αγωνιζόμενο στην Ισπανία. Ο Νίκος Νταμπίζας ήταν εκείνος που τον είδε από κοντά και άναψε το... πράσινο φως για την απόκτηση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα