«Ο Νέσιντ μπορεί να επιστρέψει τον Ιανουάριο»

«Ο Νέσιντ μπορεί να επιστρέψει τον Ιανουάριο»

Gazzetta team
«Ο Νέσιντ μπορεί να επιστρέψει τον Ιανουάριο»

bet365

Ο Ρομάν Μπαμπάεφ, γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τόνισε ότι η ομάδα του έχει την επιλογή να πάρει τον Τσέχο επιθετικό από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο.

Ο Τόμας Νέσιντ παραχωρήθηκε από τους Ρώσους δανεικός στον δικέφαλο για την χρονιά που έρχεται. Ωστόσο, η ομάδα στην οποία ανήκει διατηρεί την επιλογή να τον καλέσει πίσω τον Ιανουάριο, σε περίπτωση που για τον έναν ή τον άλλο λόγο το αποφασίσει. Έτσι δήλωσε, τουλάχιστον, ο Μπαμπάεφ σε ΜΜΕ της χώρας του, χαρακτηρίζοντας συμφέρουσα για όλους τη συμφωνία.

«Θεωρώ πως η συμφωνία που κάναμε με τον ΠΑΟΚ για τον Νέσιντ θα είναι προς το συμφέρον και των τριών πλευρών και για μας και για τον ΠΑΟΚ και κυρίως για τον Νέσιντ. Για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να παίζει συχνά. Ας ελπίσουμε πως στην Ελλάδα θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής και θα ανακάμψει την φόρμα του». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Βάσει των όρων της συμφωνίας, ο Νέσιντ μπορεί να επιστρέψει από τον δανεισμό του τον Ιανουάριο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα