Εξοργισμένος ο Ρούνεϊ και πρόταση της Τσέλσι!

Εξοργισμένος ο Ρούνεϊ και πρόταση της Τσέλσι!

Θάνος Σαρρής
Εξοργισμένος ο Ρούνεϊ και πρόταση της Τσέλσι!

bet365

Η δήλωση του Ντέιβιντ Μόγιες ότι προορίζει τον Ρούνεϊ για αναπληρωματικό του Φαν Πέρσι προκάλεσε τον εκνευρισμό του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος πλησιάζει στην έξοδο του Ολντ Τράφορντ! Δυνατά για την απόκτησή του η Τσέλσι.

Το... σίριαλ με τον Γουέιν Ρούνεϊ συνεχίζεται και παρότι ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, δείχνει ολοένα και πιο κοντά στην έξοδο. Σύμφωνα με τον Guardian, που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του παίκτη, ο Ρούνεϊ «τρελάθηκε» όταν ο προπονητής του τόνισε ότι είναι δεύτερη επιλογή. Ο ίδιος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι είναι στο πικ της καριέρας του και ότι δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε κανέναν. Παράλληλα, θέλει να είναι σε ιδανική κατάσταση για το Μουντιάλ του 2014.

Επίσημη θέση των «Κόκκινων Διαβόλων» παραμένει το ότι «ο παίκτης δεν πωλείται», ωστόσο τελικά δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει. Μέχρι στιγμής επίσημα έχει κινηθεί για την απόκτησή του η Άρσεναλ, ενώ ενδιαφέρονται και η Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος θέλει έναν σύλλογο που να διεκδικεί πρωτάθλημα και σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, για τους «Μπλε» είναι ο πρώτος στόχος, ενώ η Γιουνάιτεντ φέρεται να αρνήθηκε πρότασή τους που συμπεριελάμβανε χρήματα (10 εκατομμύρια) και έναν παίκτη, τον Νταβίντ Λουίζ ή τον Μάτα. Η ομάδα του Μουρίινο αναμένεται να επιστρέψει με νέα πρόταση...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα