«Διαφορά Πράνιτς με Παναθηναϊκό»

«Διαφορά Πράνιτς με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Διαφορά Πράνιτς με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο ατζέντης του Ντάνιελ Πράνιτς, Σόρεν Λέρμπι, τόνισε ότι ανάμεσα στον πελάτη του και τον Παναθηναϊκό υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Ο Κροάτης άσος υποβιβάστηκε μεν στη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, αφού δεν υπολογίζεται, ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει συμβιβασμούς. Ο ατζέντης του, Σόρεν Λέρμπι, ήταν ξεκάθαρος: «Αυτή τη στιγμή η διαφορά ανάμεσα σε αυτά που θέλει ο παίκτης και αυτά που δίνει ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη. Αν υπάρξει συμφωνία στο μέλλον; Δεν γνωρίζω και το βλέπω αρκετά δύσκολο».

Σχετικά με το μέλλον του στα «Λιοντάρια» υποστήριξε: «Όσον αφορά το μέλλον του θα πρέπει να ερωτηθεί η Σπόρτινγκ. Ο Πράνιτς έχει συμβόλαιο με την ομάδα και ελπίζω τις επόμενες ημέρες που θα μιλήσω με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου να βρούμε λύση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα