«Τούρκος» ο Μαλουντά

«Τούρκος» ο Μαλουντά

Gazzetta team
«Τούρκος» ο Μαλουντά

bet365

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ βρίσκεται ο Φλοράν Μαλουντά και μένουν μόνο τα ιατρικά τεστ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μπορεί για καιρό να βρισκόταν στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού, ο Γάλλος αστέρας ωστόσο θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του την Τουρκία.

Η ομάδα της Τραπεζούντας ενημέρωσε ότι ναύλωσε ιδιωτικό αεροπλάνο για να μεταφέρει τον πρώην άσο της Τσέλσι από το Παρίσι στην Τουρκία, ώστε να τα πει από κοντά με τους ανθρώπους του συλλόγου. Αυτό έγινε τελικά το βράδυ της Τρίτης και πλήθος κόσμου περίμενε τον 33χρονο μέσο για να τον υποδεχτεί.

Παρά το προχωρημένο της ώρας μάλιστα ο Μαλουντά θέλησε να βρεθεί στο γήπεδο για να δει τις εγκαταστάσεις ενώ πλέον μένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες θα περάσει την Τετάρτη, ώστε να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την Τραμπζονσπόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα